Heb jij even een lichtpuntje nodig?

We zijn allemaal weleens op zoek naar een lichtpuntje, een aanwijzing , een vorm van begeleiding om onszelf weer vooruit te helpen. Vraagstukken als; Vind ik ooit de liefde van mijn leven? Wie is het en wanneer ga ik hem/haar ontmoeten? Zal mijn nieuwe bedrijf een succes worden? Hoe komen mijn kinderen en ik het beste door deze scheiding heen?

Een glimp van de toekomst opvangen, inzicht verkrijgen of een liefdevol advies kan ons weer dat sprankje hoop geven wanneer we het even niet meer zien zitten. Hoop doet leven zegt het bekende spreekwoord.

Wanneer ik hier behoefte aan heb lees ik spirituele artikelen of boeken. Op zijn tijd laat ik een persoonlijke reading doen door een medium. Normaal doe ik dit laatste op de Paranormaal Beurs in Rijswijk of ik ga naar iemand toe die mij aangeraden is. Maar een paar maanden geleden kwam ik erachter dat er een ontzettend fijn kanaal is waar je online gratis en betaalde readings kan laten doen. Namelijk Youtube!

Je vraagt jezelf vast af: “Hoe kan een reading die op youtube staat iets over mij zeggen terwijl er duizenden of misschien wel tienduizenden mensen naar hetzelfde filmpje kijken.” Ik ga het je uitleggen. Ik heb inmiddels vele uurtjes zitten luisteren en ben oprecht verbaast hoezeer de readings met mij resoneerden.

Online gratis readings

Ik vertel eerst wat over de readers die op youtube aanwezig zijn. De Amerikaanse en Engelse readers vertegenwoordigen zich uitstekend met tienduizenden mediums die vele abonnees en videoviews op hun naam hebben staan. Elke dag komen er weer nieuwe tarotisten en astrologen bij. Van de Nederlandse readers zijn er maar een handjevol. Ik kan dus zeker aanraden uit te wijken naar Engeland of Amerika πŸ™‚Β  Ze zijn fantastisch goed.

Waarom gratis
Het is voor velen een natuurlijke behoefte om andere mensen te helpen en de readers op Youtube hebben dat zeker. Maar deze goedgeefse vrouwen en ook mannen willen uiteraard net als iedereen graag brood op de plank. De gratis readings geven je de kans om kennis te maken met de persoon en de reading. Wanneer je dit goed bevallen is en je hebt nog vragen waar je graag antwoord op wilt hebben dan kun je er eventueel voor kiezen om een betaalde persoonlijke reading te boeken.

Hoe ziet een online gratis reading eruit
De readings worden gecategoriseerd in sterrenbeelden. Je begrijpt dat iedereen een ander pad bewandeld, dus wat jij in je leven meemaakt zal absoluut niet overeenkomen met het leven van een vriendin. Echter wanneer je eenzelfde sterrenbeeld hebt kunnen er overeenkomsten zijn. Ik ben een Steenbok en ik vind het bijzonder hoezeer de Steenbokreadings resoneren met mijn leven en met mijn gevoelens, maar ook met die van andere Steenbokken die ik ken. Ook al zijn onze levens niet precies hetzelfde.

De readers werken vaak met verschillende kaartendecks, zoals de tarot en engelenkaarten. Daarbij gebruiken zij hun eigen gaven, zoals intuΓ―tie, heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid, gidsen, alles om de kaarten goed te duiden en de juiste boodschappen over te geven aan de kijker. De duur van een reading verschilt. Van twee minuten met een korte boodschap tot soms wel een uur of anderhalf uur.

Gratis pick a card readings

Pick a card readings zijn ook erg leuk om te doen. Deze doe je als je op een bepaald onderwerp wat inzicht/advies wilt. Dit gaat niet op sterrenbeeld, maar is voor iedereen. In de titel en in de video wordt aangegeven wat het onderwerp is. In de video zie je verschillende (stapeltjes) kaarten of objecten liggen. Jij kiest op gevoel een kaart of object uit. Soms word je door meerdere aangetrokken dat is ook helemaal prima. De reader leest dan de boodschap voor van de kaarten of gebruikt haar gaven om de boodschap die past bij de kaart/object door te geven aan de kijker.

Hoe vind ik een online gratis reading

Zoek hieronder uit wat je sterrenbeeld is in het Nederlands en Engels.

De sterrenbeelden
Steenbok – Capricorn (22 december – 20 januari)

Waterman – Aquarius (21 januari – 20 februari)

Vissen – Pisces. (21 februari – 20 maart)

Ram – Aries (21 maart – 20 april)

Stier – Taurus (21 april – 20 mei)

Tweelingen – Gemini. (21 mei – 20 juni)

Kreeft – Cancer ( 21 juni – 22 juli)

Leeuw – Leo ( 23 juli – 22 augustus)

Maagd – Virgo (23 augustus – 22 september)

Weegschaal – Libra (23 september – 22 oktober)

Schorpioen – Scorpio (23 oktober – 22 november)

Boogschutter – Saggitarius (23 november – 21 december)

Vervolgens ga je naar www.youtube.com en vult je sterrenbeeld in het Engels in en daarnaast zet je neer wat je wilt weten voor welke tijdsperiode. Ik zal een paar voorbeelden geven. Ik ben een Steenbok, dus gebruik ik mijn eigen sterrenbeeld als voorbeeld.

Capricorn reading march 2018
Capricorn love march 2018
Capricorn career and finances 2018
Capricorn horoscope year 2018
Capricorn singles march 2018
Capricorn couples march 2018
Capricorn gemstone reading march 2018

Pick a card – Who is my soulmate?
Pick a card – What message do I need to hear
Pick a card – What sould I do to improve my health/finances
Pick a card – What do I need to manifest my dreams
Pick a card – Some encouragement words

Een betaalde persoonlijke reading

De readers geven vaak in de video aan hoe je een persoonlijke reading aan kunt vragen of het staat in de informatie onder de video. Een betaalde reading varieert erg in prijs en is afhankelijk van het onderwerp, het aantal vragen of de duur. Dit kun je vooraf bepalen en uitkiezen. Je betaalt de reading vooraf via paypal of creditcard. Het kan enkele dagen tot weken duren eer jouw reading klaar is. De readers krijgen veel aanvragen en/of hebben ook nog een baan ernaast. De reading wordt meestal door de reader op video opgenomen en vervolgens naar je mail gestuurd. De mogelijkheid tot skypen en facetimen is er bij sommige ook.

Op deze manier verdienen de readers op Youtube hun geld. Daarnaast kun je de gratis readings eventueel sponsoren, door geld te doneren, maar dat is absoluut niet verplicht. Een geselecteerd aantal zullen ook wat verdienen door het youtube kanaal wanneer zij een flink aantal abonnees en videoviews hebben. Ik vind het niet niet meer dan normaal dat de personen die deze mooie diensten aanbieden er geld aan verdienen. Er gaat namelijk ontzettend veel tijd en energie zitten in zowel de gratis als betaalde readings.

Welke readers ik kan aanbevelen

Angelic Ascencions Tarot
The Illest Illuminator
The Goddes guidance
Indigo Goddes 1111
Josie K
Ro Gemstone

Pick a card readers
Rainbow harmony
The Healing Xanadu THX
AhimsaBlogger
Alice – LoveExistsVisions

Tweelingziel – Twinflame – Soulmate readings
Whole Again 1111
EricaHippie Tarot

Coffeecup reading – Een reading aan de hand van achtergebleven koffiedrab in een kopje.
Cognitive Universe

Nederlandse readers
Deborah Ribbink/ coach-tarotiste tweelingzielen – Doet sterrenbeeld readings, maar ook tweelingziel readings.
Diana Sturmer – is Nederlandse maar doet haar readings in het Engels.

Belangrijk

Houdt altijd in je achterhoofd en dat zullen de readers ook benoemen dat het een algemene reading in. Soms is het bijzonder nauwkeurig en soms resoneert het helemaal niet en dan is het op dat moment niet voor jou bedoelt.Β  Pin je er niet volledig op vast, het voorspelde kan soms niet uitkomen, eerder of later.

Tagged: angelcards, boogschutter, engelenkaarten, gratis reading, kaartendeck, kreeft, leeuw, maagd, online gratis readings, pick a card, ram, readers, scorpioen, soulmate, steenbok, sterrenbeeld, stier, tarot, tweelingen, tweelingziel, twinflame, vissen, waterman, weegschaal, youtube