Je baby is 2 maandjes oud. Bijvoeding is uit den boze en je mag ‘m ook geen water geven. Alleen borstvoeding of kunstvoeding. Ook mag je baby niet in de zon en honing onder de 1 jaar wordt als gevaarlijk bestempeld en staat zelfs als waarschuwing op de honingpot. Strikte adviezen voor de gezondheid van je kind.
 
Maar vandaag mag er blijkbaar een uitzondering gemaakt worden door de arts. En geen onschuldige uitzondering. Er staat een glaasje water op zijn bureau wat je aan je baby moet geven. Je kijkt hem vragend aan. Hij zegt: “Oh er zitten wat ongevaarlijke virusjes in, dat is goed voor zijn immuunsysteem. Dan is ie beschermd tegen die “gevaarlijke” kinderziektes.
 
Je gaat er vanuit dat de arts het beste met je kind voor heeft. Maar hij zegt er niet even bij dat er ook aluminiumhydroxide (giftig), aluminiumfosfaat (giftig) en nier epitheelweefsel van de Afrikaanse groene aap in zit.
 
Hij zegt ook niet dat je eerst de bijsluiter moet lezen. Maar in de bijsluiter staat wel in dikgedrukte letters “Lees goed de hele bijsluiter voordat uw kind dit vaccin gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u.”.
 
De bijwerkingen die in de bijsluiter staan zijn ook niet niks.
 
Minimaal 1 op de 10 krijgt te maken met.
 
*Abnormaal huilen -) Dr Moolenburgh geeft aan dat dit HERSENHUILEN is. Het komt er op neer dat je lieve kleine baby BRANDENDE hoofdpijn heeft.
 
* Slapeloosheid
*Prikkelbaarheid
Etc etc
 
De effecten op lange termijn zal ik je nog even besparen.
 
Geef jij dat heerlijke glaasje met water en al die fijne stoffen er in nog aan je baby? Als jouw kind 1 jaar is dan heeft ie dit vaccin al 4x ingespoten gekregen + nog vele anderen vaccins.
 
In mijn boek wat ik op dit moment aan het schrijven ben “Ontspannen slapen voor Nieuwetijdskinderen” schrijf ik onder andere waarom vaccinaties de oorzaak kunnen zijn van slapeloosheid en slaapstoornissen bij kinderen van 0-4 jaar en wat je hier aan kan doen.
 
Hoe meer ik mij verdiep in vaccinaties, hoe misselijker ik word. Ik kan niet begrijpen dat de overheid kinderen dit wil aan doen.
 
Verdiep je alsjeblieft in vaccinaties en maak een weloverwogen keuze en ga er niet vanuit dat het allemaal zo veilig is. Want er zijn heel veel kindjes die vaccinatieschade hebben opgelopen en zelfs zijn overleden, maar dat hoor je helaas niet in het nieuws.

Tagged: adviezen, baby, bijsluiter, bijwerkingen, brandende hoofdpijn, consultatiebureau, DKTP, hersenhuilen, kind, moolenburgh, slaapstoornis, slapeloosheid, vaccin, vaccinatie, vaccinatieschade