Begin 2015 verhuisde ik met mijn gezin naar een heerlijke eengezinswoning in een mooie groene omgeving in Voorburg. Vanaf dag 1 dat wij daar sliepen werd Ryan (toen 1 jaar oud) ’s nachts krijsend en overstuur wakker en was niet te kalmeren. Na een aantal van die nachten heb ik midden in de nacht mijn spullen gepakt en ben ik samen met Ryan bij mijn ouders gaan slapen. Mijn gevoel zei dat het aan het huis lag. Ik zette samen met Ryan een stap buiten de deur en hij was direct stil. De volgende dag ben ik op zoek gegaan naar iemand die het huis energetisch kon reinigen. Ik had daar ooit al wat over gelezen.

De reiniging

Na wat onderzoek heb ik een afspraak gemaakt met Francis van Wouw van Galactic Butterfly. Francis kwam bij ons thuis en zij voelde vooral negatieve energieën van de vorige bewoners. Ikzelf had altijd een naar gevoel op zolder, maar dacht dat ik het mij inbeeldde. Zodra zij op zolder kwam zei ze: “Hier is de negatieve energie het meest voelbaar, er is hier wat gebeurd met een kind”. De rillingen liepen over mijn lijf. Ik dacht echt dat er misschien nare entiteiten in huis waren, maar dat was dus niet het geval. Het lag dus echt aan de negatieve energieën van de vorige bewoners die nog aan het huis kleefden. Er was wel 1 entiteit in huis, maar niet met kwaadwillende bedoelingen. Na de rondleiding door het huis, zijn wij vertrokken en heeft Francis ons huis energetisch gereinigd met salie. Ze heeft de entiteit die in ons huis aan het dwalen was naar het licht geholpen. Bij terugkomst zagen wij ook dat ze de voortuin aan het reinigen was. Francis gaf aan dat alles goed was verlopen. We hebben nog wat nagepraat en wij mochten haar altijd kosteloos weer inschakelen mochten we geen verschil merken. Dat is niet nodig geweest, want dezelfde nacht sliep Ryan weer als een roosje!

Door gesprekken met onze buren kwamen wij er achter dat er inderdaad nogal wat gebeurd was in dit huis met de vorige bewoners. Deze bewoners hadden ernstige problemen op verschillende gebieden, maar hadden ook nog een thuiswonend kind met een achterstand. Dit kind werd vaak zijn lot overgelaten.

Dit kan jij doen

Merk je dat jouw kind ’s nachts overstuur raakt, niet naar bed durft te gaan of bang is in het donker. Het kan zijn dat je kind soms kijkt of lacht naar “niets” of misschien wel een “denkbeeldig vriendje” heeft. Kinderen staan nog heel erg open naar de andere wereld en zijn heel gevoelig voor bepaalde energieën en kunnen ook entiteiten waarnemen die wij niet zien.
Maar luister ook naar je eigen intuïtie. Heb je zelf het gevoel dat er dingen in huis gebeuren die niet kloppen. Let eens op je huisdieren, zij kunnen soms ook afwijkend gedrag vertonen bij de aanwezigheid van (negatieve) energieën en entiteiten.

Wanneer jij, je kindje of het hele gezin hier last van heeft, schakel dan iemand in die gespecialiseerd is in het energetisch reinigen van huizen. Ga nooit zelf zomaar aan de slag met het smudgen van salie of een andere reinigingsmethode! Als je het niet op de juiste manier doet, kan het juist averechts werken.

Tip: Ga je verhuizen, houdt dan een grote schoonmaak in je nieuwe huis en laat voor je gaat verbouwen en verhuizen een energetische huisreiniging doen. Laat ook alle gezinsleden meenemen in de reiniging. Je begint dan met een schone lei met positieve energie.

Afspraak maken met Francis?

www.francisvanwouw.nl
info@francisvanwouw.nl

Tagged: baby, energetisch, energetische huisreiniging, entiteit, huilen, huis, huisdier, huisreiniging, kinderen, medium, negatieve energieen, overstuur, ryan, salie, slapen, spiritualiteit, spiritueel, verhuizen, verhuizing, wierrook